Latest News

Home » Karácsonyi ajándékok » Karácsonyi ajándék szerelmemnek

Karácsonyi ajándék szerelmemnek

A karácsony, ajándékok terén mindig nagyon nehéz. A karácsonyi impulzusokat azonban már elég korán megkapjuk, ugyanis körülbelül már november elejétől játszák a karácsonyi zenéket a rádiókban, a bevásárlóközpontokat már ünnepi díszbe bugyolálták, és minden épület kapott karácsonyi égősort. Szóval rájövünk, hogy ideje ajándékok után nézelődnünk. Ebben a cikkben olyan karácsonyi ajándékötleteket hoztunk, amik tökéletesek lehetnek párunk számára.

Gravírozás

A gravírozás mindig jó ötlet, ugyanis rengeteg boltban elérhető már ez a fajta szolgáltatás, és teljesen egyedi. Második pozitívum pedig az, hogy szinte mindenre lehet gravírozni, így mindenki megtalálja a párjához legjobban passzolt terméket. Gravírozhatunk öngyújtót, kulcstartót, dögcédulát, fémszivecskéket, vágódeszkát, kristálykockát vagy kristálygömböt, képkeretet, bögrét, és igazából bármit, aminek kemény felülete van.

Wellness

A karácsony előtti rohanásban mindenki elfárad, ezért nagyon jó megoldás, ha ajándék szempontjából egy két napos kikapcsolódást ajándékozol a kedvesednek karácsonyra. A sok rohanás, ajándékcsomagolás, vásárlás, főzés és takarítás után felüdülés elmenni és ketten kipihenni a fáradalmakat. Wellness hétvégék karácsony tájékán már eléggé betelnek, úgyhogy ezt az ajándékot célszerűbb minél előbb megvásárolni, hogy biztos legyen helyünk. Különböző hotelek egy-két csomag akciót is szoktak indítani ilyenkor, aki kifejezetten karácsonyi időpontokra szól. Ilyen például:

Hotel Karos Spa:

Zalakaroson várja vendégeit az exkluzív felszereltségű Hotel Karos Spa. A gógy-és wellness szálloda családosok és egyéni utazók számára is garantálja a kikapcsolódást.  Harmónia Spa-Wellness Világ élményfürdőt, termálmedencét, kültéri- és beltéri úszómedencét, élménymedencéket, szaunákat, masszázst és számos testkezelést, valamint egészségmegőrző terápiát kínál. A spa szolgáltatások mellett különböző gyógykezelések közül is választhatnak a vendégek. Az aktív kikapcsolódást kedvelőket fitneszterem és sportolási lehetőségek várják. Zalakaros nevezetességei, Gránit Gyógyfürdő, Termáltó és Ökopart pár perces sétával elérhetők.

Caramell Premium Resort Bükk:

A Caramell Premium Resort az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája. A feng shui elvei alapján energetizált házban különleges belsőépítészeti megoldásokkal, meleg színekkel, kellemes, barátságos környezettel és felkészült szakembergárdával várja kedves vendégeit. A bükfürdői Hotel Caramell 2012-ben az ország egyik legnagyobb turisztikai beruházásába kezdett, ennek eredményeképpen jött létre a négy csillag superior besorolású Caramell Premium Resort, amely világszínvonalú szolgáltatásokkal, immár 142 szobával, 2000 négyzetméteres szabadtéri- és beltéri wellness világgal, százféle szépészeti-, wellness-, és gyógykezeléssel, és saját ayurvedikus Egészségközponttal várja vendégeit. Elsőként náluk veheti igénybe egy helyen a magas színvonalú gyógyászati és wellness kezeléseken túl a teljeskörű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat. A luxuslétesítmény három hektáros területén sok más mellett – konferenciaközpontot, családbarát szolgáltatások egész sorát, bowling- és focipályát, halastavat és meditációs japán kertet is találnak.

Hunguest Hotel Béke:

A nemrég teljesen kibővített szálloda felújított szobákkal és a hotelszárnnyal egybeépült fürdő- és gyógyászati-részleggel várja vendégeit, ahol gyógy- és élményfürdő, családi valamit úszómedence, és szaunavilág áll rendelkezésükre. A szálloda saját (a hotelszárnnyal egybeépült) fürdő- és gyógyászati részleggel rendelkezik. Gyógyvizes medence, úszómedence, családi medence, élményfürdő, számos balneo- és fizioterápiás kezelés szolgálja a vendégek gyógyulását. A szaunavilágban különböző típusú wellness masszázsok vehetőek igénybe. Az infraszauna, a gőzkamra, az illatkamra, a kültéri rönkszauna merülőmedencével egyedülálló módon fürdőruhában és fürdőruha nélkül is igénybe vehető. A szállodában igénybe vehető kezelések: orvosi vizsgálatok, masszázs, balneoterápia, fizioterápia, sóterápia, fényterápia.

Saját készítésű ajándék

A saját készítésű tárgyak mindig a legszemélyesebbek. Ha erre az évre mindenképpen a célod az, hogy személyre szabott ajándékot adj, akkor itt az ideje elővenned a kreativitásod és használni a fantáziád.

Bögre:

Vegyél egy sima fehér, vagy bármilyen színű bögrét, kreatív boltban lehet kapni kerámia filctollat, azzal írj rá bármit amit a kedvesednek szánnál, vagy akár rajzolhatsz is. Lehet ez közös emlék, vagy egy szeretett hobbi, vagy tárgy, utána nincs más dolgod, mint megsütni a bögrét és kész is a szuperszemélyes karácsonyi ajándék.

Pozitív tulajdonság doboz:

Ez nem más, mint egy picike doboz tele, az általad szeretett szerelmed tulajdonságaival. Bele lehet írni mindent, határ a csillagos ég. Lehet ez egy külső tulajdonság, belső tulajdonság, hobbi, igazából minden, amit szeretsz a szerelmedben. Biztos vagyok benne, hogy bármikor amikor elolvassa őket még jobban beléd szeret majd.

Ennyi lett volna a mi összeállításunk, reméljük tudtunk segíteni a választásban! Kellemes készülődést!