Latest News

Home » Karácsonyi ajándékok » Karácsonyi ajándékok lányoknak

Karácsonyi ajándékok lányoknak

Karácsonyi ajándékok lányoknak

  Biztos vagyok benne, hogy rengeteg, sőt a legtöbb férfinek nehézséget okoz az ajándékozás az ellentétes nemnek, főleg karácsonykor, amikor egyébként is nagyobb az elvárás, nagyobb a bizonyítási kényszer.

Ez az az a dolog, amit egyáltalán nem kell túl pörögni. Ha nem is egész évben, de legalább október környékétől figyelünk arra, hogy a megajándékozandó illető miket hint el véletlen, hogy tetszik neki, akkor már nyert ügyünk van.

Úgy gondolom két fő kategóriába sorolhatóak a férfiak ilyen szempontból. Az egyik kategória, az, aki nem tulajdonít nagy jelentőséget az ajándékozásnak, és hamar lezavarja a dolgot az első adandó dologgal, amit megfelelőnek ítél, és a másik kategória, aki pedig annyira túllihegi a karácsonyt, és ajándékozósdit, hogy pontosan ezzel szúrja el, mert a megfelelő meglepetést sem tekinti elég jónak.

Először is, a nők ilyen szempontból nagyon egyszerűek. Mit szeret egy lány? A virágot, a rózsaszínt, az ékszereket, a kiegészítőket, értem ez alatt a táskát, cipőt, és itt kimondtam a legtökéletesebb ajándékot, amit csak egy nőnek vásárolni lehet. A táska és a cipő. Ha ismerjük az illető ízlését akár egy kicsit is, ez az az ajándék, amivel képtelenség mellélőni, hiszen nem létezik a földön olyan nő, aki ezeknek ne örülne. Persze megfelelő jolly joker a parfüm, hiszen ez is egy remek ajándék.

A kulcs az, hogy ismerjük azt, akinek ajándékozunk. Szeret olvasni? Remek választás egy izgalmas könyv. Szeret utazni? Lepjük meg egy repülőjeggyel. Sokat foglalkozik a megjelenésével? Van már alkalmunk ajándékkártyát vásárolni szépségszalonokba, szoláriumokba, fodrászatokba. Oda van a sminkekért? Vegyünk neki egy szép árnyalatú szemhéjpúder palettát. Minden ebben rejlik. Beleképzelni magunkat a másik fél életébe, szokásaiba, hobbijaiba.

Ennyi a titok. Figyelem. Figyeljünk a másikra és többet nem okoz gondot a karácsonyi láz. Mindezek mellett a drogériák szebbnél szebb ajándékcsomagokat állítanak össze ebben az időszakban azoknak, akik nem rendelkeznek egyéb ötlettel szeretteik számára. Nézzünk körül a Douglasban, Body Shopban, Yves Rocher-ban.

Ha mindezek ellenére sem találjuk a megfelelő meglepetést, látogassunk el egy menhelyre, akár egy örökbe fogadott kutyus, vagy cicus is hatalmas örömet szerezhet annak, aki vevő rá. Nincs is kedvesebb gesztus, a fa alatt egy édes szőrgombócnál.
 
Elavult ajándéknak tűnhet az ajándékkártya, na de annál hasznosabb. Akárki akármit is mond, a nők nagy része titkon semmi másra nem vágyik csak egy ilyen kártyára. Mi megfelelőbb ajándék egy vásárlás nyújtotta örömnél? Így mindenki boldog, és nem kell ünnepek után a bevásárlóközpontokban kezdenünk, hogy visszacseréljük a félre sikerült ajándékokat. Ez mellé, ha veszünk egy finom, ízletes bonbont akkor szinte biztos, hogy nyert ügyünk van.

  Akármit is veszünk a leglényegesebb dolog, hogy őszintén, szívből jöjjön. A nők megérzik, ha valamin csak túl akarunk esni, így érdemesebb rááldozni egy napot, a nyugodt lelkiismeret és a biztos öröm érdekében. Plusz ötletként, egy kedves szerelmes levél, csatolva az ajándék mellé tuti tipp. Mindenki szívét megdobogtatja.