Latest News

Home » Karácsonyi filmek » Karácsonyi filmek magyarul

Karácsonyi filmek magyarul

Karácsonyi szerelem
1996, kanadai filmdráma, 105 perc

Jake Peterson egy traktorgyárban dolgozik. Egész életében törtető volt és azon fáradozott, hogy minél elismertebb és sikeres legyen a munkájában. Felküzdötte magát a ranglétrán és sikeres embernek is tartja magát, azonban a magánéletében ez a siker nem mondható el. A munkaidőn kívül nagyon magányosnak tartja magát, ami a karácsony közeledtével még jobban nyomasztja Jaket. Munkaügyben -karácsony előtt 2 héttel- a nebraskai Athensbe kell utazni ám Jaket vegyes érzelmek vezérlik a feladat elvégzését illetően, hisz Athense egyben a szülővárosa is. Amikor megérkezik, erőt vesz magán és az első éjszaka nekiindul, hogy felkeresse szülőházát. Ebben az akciójában sikerül megismerkednie Emmával, aki özvegy és a gyermekit egyedül neveli. Emma az első találkozásuk után bűnözőnek és betörőnek hiszi a férfit. Jake a magyarázkodásból csak úgy tudta átmenetileg tisztára mosnia magát ha kitalál egy indokot, hogy miért ment oda. Jake azt mondja Emmának, hogy munkaügyben jött, mivel traktort akar vásárolni méghozzá 80db-ot. Ez hallatán az asszony hitt a férfiban és megbocsátott neki. Ezek után igazi hősként tekintenek rá a város lakói. Ám Jake sokáig nem tudja élvezni a dicsőséget, mivel kiderül a hazugsága. Emma apja a helyi gyár vezetője. A bonyodalmak csak innen kezdődnek hisz Jakenek el kell döntenie, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson…

Le a kalappal a karácsony előtt
2013, amerikai filmdráma, 85 perc

Mia egy lelkiismeretes, precíz nő, ami a munkájában is látszódik. Keményen dolgozik a kisvárosi karácsonyi boltban. Főnökétől kap egy faladatot ám ez egészen más, amit Mia megszokott. A főnöke fiát Nick-et kell betanítania arra a pozícióra, amire ő is vágyott. Nick egy programon összebarátkozik Mia fiával Scottal. A nő negatív véleménye a férfiről lassan megváltozik. Ám ez hamar viszályára fordul, amikor a férfi nem jelenik meg a versenyen. Ezután Nick döntés előtt áll. Marad a kisvárosban vagy tovább áll.

Hivatali karácsony
2016, amerikai vígjáték, 105 perc

Amikor a naptár már év vége felé tart úgy csökken a munkakedv is. Tökéletes megoldás lehet egy hatalmas karácsonyi buli. Az ember kivel bulizna szívesen, ha nem a szeretett kollégáival, akikkel egész évben keményen dolgozik. Clay nagyon népszerű személyiség a cégnél. A beosztottjai imádják és minden vágyuk, hogy a céges bulin együtt szórakozzanak kedvenc főnökükkel. Claynek van egy nővére, aki a cég élén áll. Carol nagyon különbözik a testvérétől. A dolgozók fele annyira sem kedvelik, mint a tesvérét Clayt. Carolnak a célja, hogy felszámolja az üzletet, hisz nem túl nyereséges. A rossz hírt már a beosztottak is hallották és tervezik, hogy kénytelenek ebben az esetben lemondani az állásukról és a megbeszélt karácsonyi buliról sem álmodoznak tovább. Amikor már minden remény veszni látszik, megjelenik egy gazdag befektető a cégnél, Walter. Clay mindent megtesz, hogy az üzletembert megnyerje. Ha sikerülni fog, akkor a szeretett alkalmazottait nem kellene elbocsátania és a cégnév becsületét is megmentené. A folyamatosan emlegetett karácsonyi buli tökéletes alkalom arra, hogy elnyerjék a bizalmát Walternek. A parti vajon, hogyan fog végződni?

Kőkemény család
2005, amerikai romantikus vígjáték, 103 perc

A Stone család hatalmas. A karácsonyi készülődéskor megjelenik nagyobbik fiuk Everett, aki barátnőjével érkezik Meredithel. A lány konzervatív viselkedése nem könnyíti meg a családba a beilleszkedést. Everett édesanyja szerint fia nem jól választott párt. Meredith nehezen viseli a család szeszélyes viselkedését vele szemben. Teljesen összezavarodik és segítséget kér a húgától Julytól. Megkéri, hogy jöjjön a Stone család házába. Julynak sikerül a közös hangot megtalálni a Stone családdal ezzel elindítva a bonyodalmakat. A történetben kiderül, hogy Everett édesanyja Sybil mellrákos beteg. Sybil a féltve őrzött gyűrűt odaadja a fiának, hogy jegyezze el Meredithet. Ám a családi bonyodalmaknak köszönhetően nem biztos, hogy a lány fogja megkapni a gyűrűt…

Túlélni a karácsonyt
2004, amerikai vígjáték, 91 perc

Drew Lathem ismét magányos karácsony elé nézhet. Vagy mégsem? A szentestére készülődő férfi erőt vesz magán és ahelyett, hogy egyedül töltené a karácsonyt inkább elindul és meglátogatja az otthonát, ahol a gyermekkora nagy részét kitöltötte. Bízik abban, hogy ez a lépése talán boldogabbá teheti szívét az ünnepek idején. Amikor megérkezik a családi házhoz teljesen eláll a légzete, hiszen nem a rokonai nyitnak ajtót hanem számára teljesen idegen emberek. Ez a látvány teljesen elrontja a jókedvét. De később átgondolta a helyzetet és arra jutott, hogy mi lenne ha ”kibérelné” az idegen családot néhány napra. A család beleegyezik Drew pedig beköltözik az újdonsült családjához. A házaspárnak van egy lánya Alicia. Amikor Alicia és Drew találkoznak elkezd az idillikus hangulat megváltozni.