Latest News

Home » Karácsonyi filmek » Karácsonyi filmek online

Karácsonyi filmek online

12 karácsonyi randi
2011, amerikai romantikus vígjáték, 90 perc

Kate szenteste napján vásárlás közben elájul a plázában. Amikor magához tér exbarátja jut eszébe és az, hogy késő visszaszereznie. A családja biztatja, hogy ismerkedjen más férfiakkal. Kate szüleinek eleget téve összehoz egy vakrandit, ami nem túl fényesen sül el. Karácsonykor randizik Milessal de Kate hamar otthagyja őt, hisz randija van az ex pasijával is Jackkel. A lány döbbenten tapasztalja, hogy a randira nem egyedül érkezik Jack hanem kutyájával és új barátnőjével. Kate teljesen kiborult és hazáig meg sem áll. Szomorúan és magányosan alszik el majd arra ébred, hogy újból az áruház padlóján találja magát. A sors úgy dönt, hogy a lány összesen 12-szer élheti át a december 24-ét. A 12 nap alatt sokat tapasztal és ráébred mi az igazi boldogság számára és mit kell másként csinálnia a kapcsolataiban.

Dadus karácsonyra
2010, amerikai vígjáték, 90 perc

A fiatal nő karácsony előtt veszíti el magas beosztású állását egy reklámügynökségnél. Teljesen kiborul és nem tudja mit fog csinálni a továbbiakban. Logikus döntésre szánta el magát. Mivel nem maradhat munkanélküli így jobb ötlet hiányában egy cégnél jelentkezik dadusnak. A cég pedig riválisa a korábbi céggel, ahol ő is dolgozott. De a nőt cseppet sem zavarja hisz örül, hogy talált munkát. A munka elkezdése után kezdődik a káosz, hiszen a nőnek egyensúlyozni kell munkája a gyerekek és a szerelme között. Az álom pasi pedig mit sem sejt az egész kialakult helyzetről.

Hull a pelyhes
1996, amerikai vígjáték, 88 perc

Howard egy jól működő vállalatnál dolgozik. A munkája a mindene ezért a munkán kívül aligha jut ideje a családjára. A karácsony sebesen közeledik, így Howard nagyon igyekszik családja kedvében járni. A kisfiának megígéri, hogy megszerez neki egy akciófigurát. A kisfiú minden álma a figura. Régóta vágyik rá és most az apukája elhozza neki. Ám ez a könnyűnek tűnő ajándék beszerzése közel sem olyan egyszerű, amilyennek tűnik. A városban a figura hiánycikk, ezért amikor Howard betér a boltba, ahol egyetlen darab maradt arra kapja fel a fejét, hogy egy postás már le is vette a polcról. Az apuka ezt nem hagyja annyiban és itt kezdődik az igazi nem mindennapi kaland. Eleget szeretne tenni kisfia egyetlen karácsonyi kívánságának és ezért bármit megtesz.

Ezüst csengettyűk
2005, amerikai családi film, 92 perc

Luenne Rice regénye alapján készült a film. Danny apjával és hugával él. Édesanyjuk korábban meghalt. A fiú 16 éves és úgy érzi mégsem élhet olyan életet mint a vele egykorú társai. Ennek oka, hogy folyamatosan segítenie kell apjának a munkában. A tinédzser szeretne már a saját útját folytatni és kitörni az unalmas, monoton hétköznapokból. A család fenyőfát árusít és szállít. A család összes tagjának részt kell vennie a munkában, hisz a megélhetésük forog kockán. Manhattanba utazik a három tagú család fenyőfát árulni. Danny, akkor elhatározza, hogy ő bizony nem megy vissza a városában, hanem itt szerencsét próbál. Édesapja természetesen ellenezi és meg is tiltja. Ennek ellenére Danny nyomtalanul eltűnik édesapja és húga szeme elől.

Dennis, a komisz karácsonya
2007, kanadai-amerikai családi vígjáték, 83 perc

A hatéves Dennis kisfiú mindig a csínytevésen gondolkozik majd meg is valósítja. Kedvenc ”áldozata” a szomszédja az öregúr Mr.Wilson. A rengeteg csínyt ellene követi el miután gondosan kitervelte gaztettét, jót kuncog és már a következő terven töri a fejét. A karácsony közeleg így ez az alkalom is kiváló alkalom arra, hogy Mr.Wilsont tovább bosszantja. Denis fejében már kész az akció, amit az öregúr ellen fog elkövetni. Ezzel természetesen csak mosolyt akar csalni Mr.Wilson arcára…

Karácsony a kastélyban
2011, amerikai családi vígjáték, 86 perc

Jules egyedül neveli unokahúgát és unokaöccsét, akiknek nevük Maddie és Miló. Jules igyekszik minden megteremtenie a gyerekeknek hisz felelősséget vállal értük. Egy napon azonban bekövetkezik az, amitől Jules mindig is titkon tartott. Elbocsájtották az állásából. Ezek után a kétségbeesés és az káosz szélén áll. Nem sokkal ez után megjelenik a milliomos nagybácsi küldönce azzal a hírrel, hogy meghívást hozott részükre. A meghívás az európai kastályba szólt. Méghozzá karácsonykor. Jules nagyon izgatott, amikor belép a gyerekekkel a kastélyba. Szóhoz sem jut a rengeteg látnivaló miatt. Hirtelen összetalálkozik a helyes, jóképű Ashton herceggel. Az izgalmas fordulat csak ezután kezdődik.

Kelekótya karácsony
2004, amerikai családi vígjáték, 94 perc

Luther Krank és felesége most először úgy dönt, hogy karácsonykor melegebb éghajlatra utaznak fittyet hányva a karácsonyra és a hozzátartozó sürgés-forgásra. Már visszaszámolják a napokat mikor utazhatnak végre el a szeretet ünnepén. A tervüket romba dönti az, hogy lányuk bejelenti, hogy a szentestét otthon szeretné tölteni velük. A Krank házaspáron pánikroham tör ki. Mindössze egyetlen napjuk van mindenre. Elengedhetetlen a békés karácsonyi otthon. Messziről hazautazó lányok biztosan csalódna, ha másképp lenne.