Latest News

Home » Karácsonyi filmek » Karácsonyi romantikus filmek

Karácsonyi romantikus filmek

Udvarlót karácsonyra
2004, romantikus vígjáték, 90 perc

Holly 2 évtizede azt kérte karácsonykor a Mikulástól, hogy találja meg a nagy Ő-t. De úgy tapasztalta, hogy egész életében vár rá, de a Mikulás még sem teljesítette egyetlen kívánságát. Így Holly nem hisz a Mikulásban és az ünnepek varázsában sem. A nő már rég lemondott a kívánságáról, hisz most fog letelni a kívánságától számított 20 év. Úgy gondolja, rá már sosem talál rá az igazi szerelem. Az egykori ígéret lejárta előtt a nő meglepődik, amikor csöngetnek hozzá. Az ajtóban egy jóképű, sármos férfi áll. A Mikulás mégis teljesítette Holly egyetlen kívánságát? A továbbiakban a nő szerelmes lesz a rejtélyes idegenbe ám Ted az ex barátja újra felbukkan és meg akarja kérni a kezét.

Karácsonyi naptárpasik
2009, romantikus vígjáték, 95 percE.J. Baxter egy nagyon sikeres újságírónő New York-ban. Elégedett a tökéletes életével. Remek a munkája méghozzá egyre sikeresebb. A főnökasszonyát imádja, de nem jobban mint a szeretett vőlegényét. E.J. Baxter mindvégig azt hitte, hogy ez az állapot halála napjáig ilyen tökéletes lesz. Tévedett. Mindössze néhány másodperc alatt összeomlik mint a kártyavár, hisz vőlegénye megcsalta méghozzá nem akárkivel. A főnök asszonyával Lillah-al. A nőn eluralkodik a káosz és a fiatal nő új állást keres. Nem túl fényes a helyzet mert Lillah, ahol és ahogyan csak tud keresztbe akar tenni a fiatal nőnek. E.J. segítséget kér nővérétől ebben a kilátástalan helyzetben. A montanai állásajánlat elfogadása után pedig arra döbben rá, hogy sehol sem egyszerűbbek a magánéletben kialakult helyzetek.

Karácsonyi csók
2011, romantikus vígjáték, 96 percWendy a fiatal lány tehetséges designer. Ám mégsem felhőtlenül boldog és elégedett hisz folyamatos nyomás alatt érzi magát. Ennek a legfőbb oka, a mindig morcos és nyers modorú főnökasszonya. Wendy sosem érzi magát elégnek emiatt. Bármit készít és ötletel, Priscilla ismét visszautasítja munkáját. Wendy a munkából hazafelé tartva a liftben reked egy jóképű férfival. Szemmel láthatóan zavarba van a férfival kialakult helyzet miatt. Egy csókot ad majd kiderül, hogy ez nagy hiba volt ugyanis a férfi a főnökasszonya vőlegénye. Ezek után pánikba esik a fiatal lány és retteg attól, hogy kiderül mit tett. Priscilla észreveszi a lány zavart viselkedését és a vőlegénye között kialakult feszült románcot. Mindent megtesz, hogy távol tartsa vőlegényétől a lányt.

Igazából szerelem
2003, romantikus vígjáték, 129 percAz igazából szerelem a karácsonyi romantikus filmek egyik csúcspontja. A történet fő témája az maga a szerelem. A történetben minden a szerelemhez indul ki. Ebben a ”játszmában” az agglegénytől egészen a kiégett rocksztárig mindenki szerepet visel a szerelemben. Londoni érzelmek és emberi kapcsolatok bontakoznak ki. Szenteste napján egy elmaradhatatlan film, ha a karácsonyi fergetes, vidám hangulatot meg akarjuk alapozni.

Holiday
2006, romantikus vígjáték, 138 percIris szerelmes kollégájába, akivel közelebbi kapcsolatba került. A nő álma szertefoszlik, amikor megtudja, hogy a kollegája elvesz egy másik nőt feleségül. Méghozzá ezt a karácsonyi bulin közölte. Amanda, aki éli az önálló életét eközben az ő életében is bekopogtat a szerencsétlenség. A párja megcsalja őt mindezt titokban. Amikor az igazság kiderül a nő szakít barátjával. A cselekmény tehát a két fiatal nő összetört szívéről szól. A sors fintora, hogy a közösségi hálón beszélgetésbe kezdenek egymással. A nők elpanaszolják saját problémájukat és hamar lelkitársak lesznek. Újabb fogadalmuk, hogy erőt vesznek magukon és kipihenik a megpróbáltatásokat. A csavar csak ott van, hogy ezt nem akárhogyan képzelik el. A két nő otthont cserél.