Latest News

Home » Egyéb kategória » Mit vegyek a férjemnek karácsonyra?

Mit vegyek a férjemnek karácsonyra?

Általánosan nagy fejtörést okoz meglepni a férfiakat, különösen karácsony alkalmából. A nőkkel nincs nehéz dolgunk, hiszen egy méregdrága parfüm, vagy egy jegygyűrű, vagy ha azt már kilőttük, egy újabb ékszer, de ha keveselljük az időt, amit a konyhában tölt, célzó ajándékokkal is meglephetjük szívünk hölgyét, akár egy edénykészlettel, akár egy szakácskönyvvel.

A férfiak esetében nem olyan könnyű a választás. hiába keringünk egész délelőtt a plázákban, hiába böngészünk neki valamit a neten, ha nem találunk semmit. Egy parfüm már lerágott csont, ahogyan a testápoló, tusfürdő is. Nem elég személyes, és nem is elég karácsonyi ajándékok. De vehetjük poénosra is a figurát, és kibonthatja éveken át ugyanazt a pulóvert a csomagolásból, ha nem bukunk le. Viszont vannak poénos ajándékötletek is, ha végképp kifogytunk a tarsolyunkból.

Ha a poénos ajándék ötletnél akarunk viszont maradni, akkor itt van pár örökzöld ajándékötlet, ami talán túl poénosra sikeredett, viszont a poénos ajándékkal nehezen lehet melléfogni.

Stresszoldó párna – ha már nagyon az agyunkra ment a feleségünk.

Kevés férj tud ellenállni legalább egy nap végi sörnek, de még ha jönnek a barátok! Ha nincs más ötletünk, ez a mókás lábtörlő is egy jó ötletnek bizonyult, ha el akarjuk rendezni a karácsonyi ajándékot egy poénnal.

Talán az idegeket az nyugtatja a legjobban, mint ami az izmokat is. Melyik férj ne örülne egy páros testmasszázsnak? Habár csak úgy, mint a nők, a férfiak között is vannak olyanok, akik nem szeretik az idegen testi kontaktust. Talán ennél kreatívabb ajándék ötlet, ha maga a felesége ad neki saját kezűleg masszázst.

E nélkül elképzelhetetlen lesz a meccsnézés!

Kötény borotválkozáshoz – de ez vajon a férjek ajándéka, vagy a feleségeké?

Kicsit pikánsabb ajándék, de megvalósítható – a naptár nem idegen hölgyek fotóival, hanem történetesen a mi fotóinkkal.

Ezek voltak a nem túl komoly ajándékok, de persze ha komolyan gondoljuk a férjünknek való ajándékozást, vehetünk neki egészen komoly ajándékokat is. Telefon, óra, ruhadarabok. Ha olyan férjünk van, aki éppenséggel a férfiak annak a csoportját képviseli, aki számára kín-szenvedés a vásárlás, és inkább fogorvoshoz megy, mint vásárolni, annak vásárolhatunk persze egy évre előre. Ing, nadrág, cipő, nyakkendő. Csak el ne felejtsük elvinni azt a meglévő ruhadarabot, ami lesz a minta.

Habár a férfiak általában azt mondják, hogy nekik nem kell semmi, és nekik ez csak „nyúzás”, azért mégis jól esik számukra a törődés. Beérik apróságokkal is. Nem mutatják ki, de nagyon tudnak örülni annak, ha az ő kedvenc ételük az aznapi menü, vagy ha végig nézhetik az esti meccset, és nem pedig a Ritikül-t, vagy valami számukra érthetetlen török sorozatot kell nézni.  

Persze vannak olyan férjek is, akik sem a meccset nem nézik, sem a sört nem isszák, ezek a férjek a minden karácsonykor kibontott kötött meleg pulóver családjába sorolandók. De persze vannak egész mókás karácsonyi pulóverek is. Rénszarvas, hóember, vagy mikulás mintásak, de ha szerencsések vagyunk, találunk még karácsonyfa mintájút is, karácsonyfa díszekkel. Ez az egész családnak egy vicces ajándék lehet, nem csak férjünknek.

De persze vannak olyan házasok, akik előre megbeszélik, hogy nem adnak egymás számára ajándékot, hiszen csak „nyűg” az egész, elég a gyerekeknek megvenni az ajándékot, elég kitakarítani az egész házat, és elkészíteni a karácsonyi menüt a rokonok fogadására, hiszen az igazi karácsonyi ajándékot már a férj birtokba vette, és ez a család, kívánhatna ennél szebbet egy férj? Létezik egyáltalán ilyen férj? És ezen nem csak a férjeknek kell elgondolkodni.